Kauneushoitola Blue Beautyn tuote-esite:

Kasvohoidot

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy halutessasi myös päänhieronta naamion vaikutusajalla.
Mary Cohr


Mary Cohr Beauté Aromatique erikoiskasvohoito -Täydellinen hemmotteluhoito kaikille ihoille

Beauté Aromatique erikoiskasvohoito sopii:
 • ihon kosteuttamiseen
 • ravitsemiseen
 • puhdistamiseen

Jokainen iho on erilainen ja sillä on erilaiset tarpeet. Ihonhoidon ammattilainen valitsee eteeriset öljyt hierontaan ja kasvitiivisteet naamioon yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

Kutsuva eteeristen öljyjen tuoksu toivottaa tervetulleeksi hoitohuoneeseen, josta alkaa matka mieltä ja kehoa rentouttavaan aromaterapian maailmaan. Beauté Aromatique on ainutlaatuinen hoito, jossa yhdistyy eteeristen öljyjen teho ja kosmetologin taitava hieronta. Naamioon valittavat kasvitiivisteet antavat tuloksen, joka on jopa enemmän kuin tavoitteet.

Kesto 60-90 min.


Mary Cohr Beauté Lifting erikoiskasvohoito -Pehmentää ryppyjä, elvyttää ja kiinteyttää

Beaute Lifting erikoiskasvohoito sopii:
 • ihon elvyttämiseen ja kiinteyttämiseen

Hoidon ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kosmetologi käsittelee rypyt ja juonteet yksitellen hyaluronihappoa sisältävällä täsmätuotteella. Tuotteen tehoa lisää sormenpäillä tehtävä erikoishieronta, joka saa seerumin imeytymään syvällä rypyn pohjaan. Tuloksena ryppyjen pohja kohoaa ja ihon pinta tasoittuu silminnähtävästi.

Kasvojen ja kaulan hieronta tehdään pro-kollageenia sisältävällä hierontavoiteella, joka antaa iholle elinvoimaa ja elastisuutta.

Kiinteytyneet ja nuorentuneet kasvot

Hoidon kohokohta on ylellinen kollageeninaamio, joka tekee ihmeitä 15 minuutissa! Plastinen naamio napakoittaa tehokkaasti ihoa, kiinteyttää sekä rentouttaa. Kasvojen iho on heleä ja kiinteä. Rypyt ja juonteet on pehmentyneet. Kasvot säteilevät ja hyvinvointi tuntuu iholla vielä pitkään hoidon jälkeen.

Suositellaan kolmen hoidon intensiivisenä sarjana.

Kesto noin 60 min.

Peruskasvohoito

Peruskasvohoito soveltuu erinomaisesti:
 • kaikille ihoille
 • hyvä valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi esim. nuorelle
 • kartoitushoitona asiakkaalle, joka ei tiedä tarkalleen mikä kasvohoito hänelle soveltuisi
 • räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin, ihon tarpeiden ja asiakkaan toivomusten mukaisesti

sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, (tarvittaessa geelibuusterin), hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion/naamiot sekä lopuksi hoitovoiteet (silmänympärysvoide, seerumi ja hoitovoide), kesto noin 60 min.


Mekaaninen ihonpuhdistus

mustapäiden poistaminen mekaanisesti komedoraudalla kasvohoidon yhteydessä, kesto n. 15 min.


Jalkahoidot


Klassinen Jalkahoito

sisältää jalkojen kylvetyksen, sarveistumien/kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen/leikkauksen, lyhyen hieronnan hoitovoiteella ja halutessa kynsien lakkauksen lisähintaan, kesto 70 min.

Hemmotteleva Jalkahoito

sisältää jalkojen kylvetyksen (esim. ruusu kylpykiteillä), sokerikuorinnan, syväkosteuttavan naamion sekä hemmottelevan hieronnan kosteuttavalla hierontavoiteella ja halutessa kynsien lakkauksen lisähintaan, kesto 70 min.


Varpaankynsien leikkaus

varpankynsien leikkaus (ei sisällä mahdollista kynsien ohentamista), kesto noin 15 min.


Käsihoidot

Hemmotteleva Käsihoito

sisältää käsien sokerikuorinnan, syväkosteuttavan naamion sekä hemmottelevan hieronnan kosteuttavalla hierontavoiteella, (halutessa lakkaus lisähintaan), kesto 60 min.


Kynnet

ProGel geelilakkaus varpaiden kynsiin

sisältää pikapedikyyrin (kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja kynnen pinnan tasoitus) sekä geelilakkaus ilman koristelua tai koriselulla (koristeet max. 6 kynteen), kesto 75-90 min.

ProGel geelilakaus huolto varpaiden kynsiin

sisältää vanhan lakkauksen poiston, pikapedikyyrin ja uuden geelilakkauksen ilman koristelua tai koristelulla (koristeet max. 6 kynteen), kesto 90-120 min.

Geelilakkauksen poisto

sisältää vanhan geelilakkauksen poiston ja pikamanikyyrin, kesto 30 min.

Kynsien lakkaus

lakkaus sormien- tai varpaiden kynsiin, kesto n. 20 min.

Varpaankynsien leikkaus

varpaankynsien leikkaus, kesto n. 15 min.

Hieronat

Kuumakivihieronta selän alueelle

Rentouttaa ja avaa lihasjännittymiä. Hoidossa voidaan käyttää myös Eve Taylorin eteerisiä öljyjä, jotka valitaan asiakaskohtaisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Kesto 30 min.

Kuumakivihieronta koko vartalolle

Tunnin hieronta kuumakivillä, hoidettavat alueet valitaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Rentouttaa ja avaa lihasjännittymiä. Hoidossa voidaan käyttää myös Eve Taylorin eteerisiä öljyjä, jotka valitaan asiakaskohtaisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Ihana hemmotteluhoito! Kesto 60 min.

Aromahieronta

koko vartalolle ja kasvoille aidoilla Eve Taylorin eteerisillä öljyillä, jotka valitaan aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan. Kokonaisvaltaista rentoutumista keholle ja mielelle. Kesto 90 min.


Muut

Korvakynttilähoito

Lempeä menetelmä jolla voidaan saada apua korvien soimiseen, poski- ja nenäontelovaivoihin, allergiseen nuhaan, päänsärkyihin, migreeniin sekä erityisesti korvatulehdus kierteen katkaisuun ja jälkihoitoon lapsille ja aikuisille. Apua myös siitepölyhaitoista kärsiville.

Tämä luonnonmukainen hoito on tunnettu jo vuosisatoja eri lääkintäkulttuureissa ympäri maailmaa. Hoito sisältää imunestekiertoa edesauttavaa kevyttä hierontaa kasvojen alueella.

Hoito on lempeä ja rentouttava kokemus. Kesto 45 min.


Tyttöjen "ilta" Kauneushoitolassa

Varhaisteinin ja -nuoren on hyvä oppia jo varhain oikean ihonhoidon perusteet, rutiinit ja syyt miksi ihoa kannattaa hoitaa ja puhdistaa. Lisäksi käynti kauneushoitolassa on varmasti lähes jokaisen varhaisteinin haave ja mieleenpainuva tapahtuma!

Käynti sisältää:

Ihoanalyysin, ihonhoidon perusteita, lyhyen ihonhoidon ohjauksen, omien kasvojen puhdistuksen (ihotyypin mukaiset; puhdistustuote, kasvovesi, kuorinta tai naamio ja hoitotuotteet), pienen tuote(näyte) paketin sekä nuorten ihonhoidon oppaan mukaan.

Henkilömäärä 1-2. Kesto noin 60 min.

Hinta: 50 euroa

Lämpimästi tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!


Lisäksi palveluihimme kuuluu:

 • Ripsien- ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilu
 • Pakettihoitoja
 • Sarjahoitoja
 • Lahjakortteja
 • Polttaripaketteja
 • Mary Cohr -tuotesarjan sekä BCL SPA -tuotesarjan myynti

Anna itsellesi sininen hetki
Blue Beauty
luonnollisesti, kauneutta