Kauneushoitola Blue Beautyn tuote-esite:

Kasvohoidot

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy halutessasi myös päänhieronta naamion vaikutusajalla sekä kasvohoidon jälkeinen kevyt ehostus (meikkivoide, poskipuna, puuteri ja huulimeikki) Mirabella mineraalimeikeillä.

Mary Cohr Catiovital -laitehoito - Kaksoisionisaatio kasvoille

CatioVital -laitehoidosta löytyy sopiva hoito:
 • ihon puhdistamiseen
 • kosteuttamiseen
 • ravitsemiseen
 • ihon nuorentamiseen
 • elvyttämiseen ja kiinteyttämiseen
 • vaalentamaan pigmettiä
 • ennen ja jälkeen auringon

Mary Cohr

CatioVital "Kaksoisionisaatio" on enemmän kuin yksikään perinteinen kauneudenhoitomenetelmä. Se on ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen koko maailmassa ja tekee jo tunnissa ihosta silminnähden aiempaa kauniimman.

Lämpönaamion avulla iho puhdistuu syvältä ja hengittää paremmin, jolloin myös hoitavat aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti. CatioVital "Kaksoisionisaation" teho on vähintään kaksinkertainen perinteisiin hoitomenetelmiin verrattuna, sillä se mahdollistaa hyvin tehokkaiden aktiiviaineiden kuten hyaluronihapon, C-vitamiinin ja hedelmähappojen imeyttämisen syvälle ihoon. Positiivisesti ja negatiivisesti varautuneet aktiiviaineet imeytetään ainutlaatuisen kaksoisionisaation avulla.


Hieronta eteerisillä öljyillä antaa hyvän olon ja aktivoi kasveista uutettujen öljyjen luontaiset, hoitavat ominaisuudet ja energian. Kasvojen lihakset rentoutuvat ja iho sädehtii hyvinvointia.


Hoito on tarkasti yksilöityä. CatioVital -hoitoa antavat vain siihen koulutuksen saaneet Mary Cohr -ihoterapeutit. Se käy kaikille ihotyypeille ja erilaisia hoitolinjoja on kuusi.

Ihosi säihkyy kauneutta heti hoidon päätyttyä.

Muutos näkyy iholla heti hoidon päätyttyä: iho ei ole koskaan ollut yhtä kaunis. Kasvot ovat levolliset, virkistyneet ja säteilevät. Suosittelemme hoitoa joko intensiivisenä kolmen kerran sarjana tai kerran kuukaudessa toistuvana, ihon kuntoa ylläpitävänä hoitona.

Tästä hoidosta ei voi olla pitämättä!

Kesto 90-120 min.


Mary Cohr CatioLift -laitehoito kasvoille

CatioLift -laitehoito sopii:
 • ihon tehokkaaseen elvyttämiseen ja kiinteyttämiseen
 • ihon nuorentamiseen

Kasvojen kohotus ilman leikkausta - Vallankumouksellinen mikrovirtahoito

Iän myötä kasvot alkavat näyttää väsyneiltä ja iho veltostuneelta. Verrattuna muihin piirteitä kohottaviin hoitoihin, CatioLift vaikuttaa syvemmällä virkistäen kasvojen lihaksia. Hoidon ansiosta lihakset kiinteytyvät ja saavat takaisin luonnollisen muotonsa. Kasvojen ääriviivat ovat tarkemmat ja rypyt pehmenneet.

Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla

CatioLift hoidon tulokset ovat nähtävissä heti hoidon jälkeen. Kasvojen piirteet ovat kohonneet, rypyt ja juonteet pehmenneet; myös kaulan iho on napakampi ja kasvot näyttävät nuoremmilta. Hoitoa suositellaan intensiivisenä 3-9 kerran sarjahoitona.
CatioLift hoidon vaikutukset ovat hämmästyttäviä ja se onkin vuodesta toiseen yksi suosituimpia Mary Cohr hoitoja loistavien tulosten ansiosta.

Kesto noin 90 min.


Mary Cohr CatioClean -syväpuhdistava laitehoito kasvoille

CatioClean -laitehoito sopii:
 • ihon puhdistamiseen
 • kosteuttamiseen
 • ravitsemiseen
 • ihon nuorentamiseen
 • elvyttämiseen ja kiinteyttämiseen
 • kirkastamiseen
 • vaalentamaan pigmettiä
 • ennen ja jälkeen auringon

CatioClean tekee ihosta puhtaan ja kirkkaan jopa 30 minuutissa patentoidun hoitomenetelmän ansiosta.

Hoito syväpuhdistaa ihon Thermoclean-elektrodin tuottaman lämmön avulla ja rentouttaa kasvoja kaunistavan hieronnan ansiosta. Tulokset näkyvät iholla välittömästi! Hyvin puhdistettu iho, jossa ei ole kuona-aineita, näyttää puhtaammalta ja kirkkaammalta. Se hengittää paremmin ja ottaa hoitotuotteet hyvin vastaan.

Hoitoa suositellaan kerran kuukaudessa kaikille ihotyypeille ja kaksi kertaa kuukaudessa rasvaiselle iholle.

Valittavanasi on kaksi eri versiota tästä hoidosta.

1. CatioClean Express -pikakasvohoito, kesto 30 min. Ihanteellinen hoito kiireiselle!

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, ThermaClean-syväpuhdistus ja hoitovoide

2. CatioClean PLUS+ kasvohoito, kesto noin 70 min.

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, ThermaClean-syväpuhdistus, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, lyhyt kasvohieronta, naamio ja hoitovoide


Mary Cohr Beauté Aromatique erikoiskasvohoito -Täydellinen hemmotteluhoito kaikille ihoille

Beauté Aromatique erikoiskasvohoito sopii:
 • ihon kosteuttamiseen
 • ravitsemiseen
 • puhdistamiseen

Jokainen iho on erilainen ja sillä on erilaiset tarpeet. Ihonhoidon ammattilainen valitsee eteeriset öljyt hierontaan ja kasvitiivisteet naamioon yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

Kutsuva eteeristen öljyjen tuoksu toivottaa tervetulleeksi hoitohuoneeseen, josta alkaa matka mieltä ja kehoa rentouttavaan aromaterapian maailmaan. Beauté Aromatique on ainutlaatuinen hoito, jossa yhdistyy eteeristen öljyjen teho ja kosmetologin taitava hieronta. Naamioon valittavat kasvitiivisteet antavat tuloksen, joka on jopa enemmän kuin tavoitteet.

Kesto 60-90 min.


Mary Cohr Beauté Lifting erikoiskasvohoito -Pehmentää ryppyjä, elvyttää ja kiinteyttää

Beaute Lifting erikoiskasvohoito sopii:
 • ihon elvyttämiseen ja kiinteyttämiseen

Hoidon ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kosmetologi käsittelee rypyt ja juonteet yksitellen hyaluronihappoa sisältävällä täsmätuotteella. Tuotteen tehoa lisää sormenpäillä tehtävä erikoishieronta, joka saa seerumin imeytymään syvällä rypyn pohjaan. Tuloksena ryppyjen pohja kohoaa ja ihon pinta tasoittuu silminnähtävästi.

Kasvojen ja kaulan hieronta tehdään pro-kollageenia sisältävällä hierontavoiteella, joka antaa iholle elinvoimaa ja elastisuutta.

Kiinteytyneet ja nuorentuneet kasvot

Hoidon kohokohta on ylellinen kollageeninaamio, joka tekee ihmeitä 15 minuutissa! Plastinen naamio napakoittaa tehokkaasti ihoa, kiinteyttää sekä rentouttaa. Kasvojen iho on heleä ja kiinteä. Rypyt ja juonteet on pehmentyneet. Kasvot säteilevät ja hyvinvointi tuntuu iholla vielä pitkään hoidon jälkeen.

Suositellaan kolmen hoidon intensiivisenä sarjana.

Kesto noin 60 min.

Peruskasvohoito

Peruskasvohoito soveltuu erinomaisesti:
 • kaikille ihoille
 • hyvä valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi esim. nuorelle
 • kartoitushoitona asiakkaalle, joka ei tiedä tarkalleen mikä kasvohoito hänelle soveltuisi
 • räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin, ihon tarpeiden ja asiakkaan toivomusten mukaisesti

sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion sekä lopuksi hoitovoiteet (silmänympärysvoide, seerumi ja hoitovoide), kesto 60 min.


Kasvohoito epäpuhtauksien poistolla

Kasvohoito epäpuhtauksien poistolla sopii:
 • tehokkaaseen ihon puhdistamiseen
 • rasvoittuvalle- ja sekaiholle, jossa on mm. mustapäitä ja/tai muita epäpuhtauksia ja tukkoisuutta

sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, lämpönaamion + syväpuhdistavan geelin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion/naamiot sekä lopuksi hoitovoiteet (silmänympärysvoide, seerumi ja hoitovoide), kesto 90 min.

Mekaaninen ihonpuhdistus

mustapäiden poistaminen mekaanisesti komedoraudalla kasvohoidon yhteydessä, kesto n. 15 min.


Jalkahoidot

Lämmin Parafiinihoito Jaloille

sisältää lämpimän parafiinihoidon sekä kollageeniemulsion jaloille, kesto 30 min.

Hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja se soveltuu mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen. Parafiinihoito on todettu hyväksi tulehtuneiden nivelten hoidossa ja se lievittää myös kroonisten sairauksien aiheuttamia kipuja ja tulehduksia, sekä saa nivelet notkeammiksi.
Parafiinihoitoa voidaan käyttää hoitona nivel- ja lihassairauksien tai vammautumisen jälkeen. Lisäksi parafiinihoito pehmentää kynsivalleja. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille.

Sarjana otetun hoidon vaikutukset kestävät pidemmän aikaa ja paras mahdollinen tulos hoidoissa saavutetaan kun parafiinihoito toistetaan 14 päivän välein.
Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava ja lämmittävä parafiinihoito soveltuu erinomaisesti myös käsien ja jalkojen talvihoidoksi.

Klassinen Jalkahoito

sisältää jalkojen kylvetyksen, sarveistumien/kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen/leikkauksen, lyhyen hieronnan, halutessa kynsien lakkauksen lisähintaan sekä lopuksi hoitovoiteen, kesto 70 min.

Hemmotteleva Jalkahoito

sisältää jalkojen kylvetyksen (esim. ruusu kylpykiteillä), sokerikuorinnan, valinnan mukaan joko lämpimän, rentouttavan ja kosteuttavan parafiininaamion tai syväkosteuttavan naamion sekä hemmottelevan hieronnan kosteuttavalla kollageeniemulsiolla/hierontavoiteella, kesto 70 min.


Erikoisjalkahoito

sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, sarveistumien/kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen/leikkauksen, hieronnan, naamion, halutessa kynsien lakkauksen (lakka mukaan) sekä lopuksi hoitovoiteen, kesto 90 min.

Varpaankynsien leikkaus

varpankynsien leikkaus (ei sisällä mahdollista kynsien ohentamista), kesto noin 15 min.


Käsihoidot

Lämmin Parafiinihoito Käsille

sisältää lämpimän parafiinihoidon sekä kollageeniemulsion käsille, kesto 30 min.

Hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja se soveltuu mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen. Parafiinihoito on todettu hyväksi tulehtuneiden nivelten hoidossa ja se lievittää myös kroonisten sairauksien aiheuttamia kipuja ja tulehduksia, sekä saa nivelet notkeammiksi.
Parafiinihoitoa voidaan käyttää hoitona nivel- ja lihassairauksien tai vammautumisen jälkeen. Lisäksi parafiinihoito pehmentää kynsivalleja. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille.

Sarjana otetun hoidon vaikutukset kestävät pidemmän aikaa ja paras mahdollinen tulos hoidoissa saavutetaan kun parafiinihoito toistetaan 14 päivän välein.
Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava ja lämmittävä parafiinihoito soveltuu erinomaisesti myös käsien ja jalkojen talvihoidoksi.


Klassinen Käsihoito

sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen/leikkauksen, lyhyen hieronnan sekä halutessa kynsien lakkauksen lisähintaan, kesto 45 min.

Hemmotteleva Käsihoito

sisältää käsien sokerikuorinnan, valinnan mukaan joko lämpimän, rentouttavan ja kosteuttavan parafiininaamion tai kosteuttavan naamion sekä hemmottelevan hieronnan kosteuttavalla kollageeniemulsiolla/hierontavoiteella, kesto 60 min.


Erikoiskäsihoito

sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen/leikkauksen, hieronnan, naamion sekä halutessa kynsien lakkauksen, kesto 75 min.


Sormen kynsien leikkaus

sormen kynsien leikkaus, kesto noin 10 min.


Kynnet

ProGel geelilakkaus sormien- tai varpaiden kynsiin

sisältää pikamanikyyrin (kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja kynnen pinnan tasoitus) sekä geelilakkaus ilman koristelua tai koriselulla (koristeet max. 6 kynteen), kesto 75-90 min.

ProGel geelilakaus huolto sormien- tai varpaiden kynsiin

sisältää vanhan lakkauksen poiston, pikamanikyyrin ja uuden geelilakkauksen ilman koristelua tai koristelulla (koristeet max. 6 kynteen), kesto 90-120 min.

Geelilakkauksen poisto

sisältää vanhan geelilakkauksen poiston ja pikamanikyyrin, kesto 30 min.

Kynsien lakkaus

lakkaus sormien- tai varpaiden kynsiin, kesto n. 20 min.


Hieronat

Kuumakivihieronta

selän alueelle. Rentouttaa ja avaa lihasjännittymiä. Hoidossa voidaan käyttää myös Eve Taylorin eteerisiä öljyjä, jotka valitaan asiakaskohtaisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Kesto 30 min.

Kuumakivihieronta

Tunnin hieronta kuumakivillä, hoidettavat alueet valitaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Rentouttaa ja avaa lihasjännittymiä. Hoidossa voidaan käyttää myös Eve Taylorin eteerisiä öljyjä, jotka valitaan asiakaskohtaisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Ihana hemmotteluhoito! Kesto 60 min.

Aromahieronta

koko vartalolle ja kasvoille aidoilla Eve Taylorin eteerisillä öljyillä, jotka valitaan aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan. Kokonaisvaltaista rentoutumista keholle ja mielelle. Kesto 90 min.


Muut

Korvakynttilähoito

Lempeä menetelmä jolla voidaan saada apua korvien soimiseen, poski- ja nenäontelovaivoihin, allergiseen nuhaan, päänsärkyihin, migreeniin sekä erityisesti korvatulehdus kierteen katkaisuun ja jälkihoitoon lapsille ja aikuisille. Apua myös siitepölyhaitoista kärsiville.

Tämä luonnonmukainen hoito on tunnettu jo vuosisatoja eri lääkintäkulttuureissa ympäri maailmaa. Hoito sisältää imunestekiertoa edesauttavaa kevyttä hierontaa kasvojen alueella.

Hoito on lempeä ja rentouttava kokemus. Kesto 45 min.


Teemasynttärit Kauneushoitolassa! Yhdistä huvi ja hyöty!

Varhaisteinin ja -nuoren on hyvä oppia jo varhain oikean ihonhoidon perusteet, rutiinit ja syyt miksi ihoa kannattaa hoitaa ja puhdistaa. Lisäksi käynti kauneushoitolassa on varmasti lähes jokaisen varhaisteinin haave ja mieleenpainuva syntymäpäivätapahtuma!

Blue Beauty hoitolassa on mahdollisuus järjestää 10-13 vuotiaille teinien syntymäpäiväkäynti.

Käynti sisältää:

Ihonhoidon perusteita, lyhyen ihonhoidon ohjauksen, halutessa omien kynsien lakkauksen tai omien kasvojen puhdistuksen (ihotyypin mukaiset; puhdistustuote, kasvovesi, kuorinta), pienen tuote(näyte) paketin, ihonhoidon oppaan mukaan, pientä tarjottavaa sekä pienimuotoisen ja hauskan testin ihonhoidosta, jonka täyttäneiden kesken arvotaan pieni palkinto.

Kesto noin 1-2 tuntia henkilömäärästä riippuen.


Hinnat:

1-2 henkeä 60 euroa

3-4 henkeä 70 euroa

5-6 henkeä 80 euroa


Tyttöjen "ilta" Kauneushoitolassa

Varhaisteinin ja -nuoren on hyvä oppia jo varhain oikean ihonhoidon perusteet, rutiinit ja syyt miksi ihoa kannattaa hoitaa ja puhdistaa. Lisäksi käynti kauneushoitolassa on varmasti lähes jokaisen varhaisteinin haave ja mieleenpainuva tapahtuma!

Käynti sisältää:

Ihoanalyysin, ihonhoidon perusteita, lyhyen ihonhoidon ohjauksen, omien kasvojen puhdistuksen (ihotyypin mukaiset; puhdistustuote, kasvovesi, kuorinta tai naamio ja hoitotuotteet), pienen tuote(näyte) paketin sekä nuorten ihonhoidon oppaan mukaan.

Henkilömäärä 1-2. Kesto noin 60 min.

Hinta: 50 euroa

Lämpimästi tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!


Lisäksi palveluihimme kuuluu:

 • Ripsien- ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilu
 • Pakettihoitoja
 • Sarjahoitoja
 • Lahjakortteja
 • Polttaripaketteja
 • Mary Cohr -tuotesarjan sekä BCL SPA -tuotesarjan myynti

Anna itsellesi sininen hetki
Blue Beauty
luonnollisesti, kauneutta